Accountants & Administratiekantoren

Accountants & Administratiekantoren over ADP

Wij vertellen u graag alles over onze services, onze oplossingen en natuurlijk ook over ons bedrijf. Liever nog laten we de échte deskundigen aan het woord: onze klanten. Want u weet toch: de klant heeft altijd gelijk.

Menno den Oude, Met ADP hebben we geen omkijken meer naar onze salarisverwerking »

In 2011 kreeg Menno den Oude de kans om Administratiekantoor Van Helden in Utrecht over te nemen. Het kantoor, dat inmiddels al meer dan 25 jaar bestaat, is een begrip in Utrecht en omgeving. Samen met drie medewerkers runt Menno het kantoor, dat vooral inzet op persoonlijke service en toegankelijkheid.
 

Van der Kolk over de oplossingen van ADP »

Na tientallen jaren voor grote, gerenommeerde accountantskantoren te hebben gewerkt en enkele jaren zelfstandig in een maatschap te hebben geopereerd, trok Willem van der Kolk in oktober 2006 de stoute schoenen aan.
 

Yvette Sollman, eigenaar van Administratiekantoor Sollman »

Na ruim vier jaar loondienstverband nam Yvette Sollman in 2008 een deel van de aandelen over van haar toenmalige werkgever. In 2011 werd ze volledig eigenaar en doopte ze het bedrijf tot Administratiekantoor Sollman. Yvette heeft inmiddels twee parttimers in dienst en klanten weten de weg naar het laagdrempelige kantoor in Laren goed te vinden.
 

Ik vertrouw mijn klanten met een gerust hart toe aan ADP »

Payroll Group werkt al ruim 10 jaar nauw samen met ADP. Algemeen Directeur Marco Wijling kijkt met tevredenheid terug op deze lange samenwerking en is positief over de toekomst. Zeker nu de branche aan het veranderen is. "Steeds meer organisaties kiezen ervoor om hun salaris- en personeelsadministratie voor het grootste gedeelte uit te besteden."
 

Een service waarmee je je kunt onderscheiden »

Ieke Sonneveldt heeft samen met zijn vrouw Madelon een levendig administratiekantoor met een gevarieerd pakket klanten in de Hoekse Waard, net onder Rotterdam. "Dat loopt van een complex opgezette beheersmaatschappij tot een simpel eenmansbedrijf.” Door de samenwerking met ADP kan snelle en flexibele service worden geboden.
 

Een gelijkwaardige relatie, gebaseerd op wederzijds respect en vertrouwen »

Coadit, een ‘nieuwerwets’ administratiekantoor uit Arnhem, ontzorgt ondernemers met innovatieve dienstverlening. Met ervaren controllers en administratief medewerkers voorziet Coadit haar MKB-klanten van een breed dienstenpakket. Daarnaast verzorgt het de verloning van medewerkers van internationale bedrijven zonder Nederlands (hoofd)kantoor. Hiervoor werkt Coadit samen met ADP.
 

APP Salarissen kan services naadloos afstemmen op de klant »

"Als administratiekantoor dat is gespecialiseerd in het verzorgen van salarisadministraties, is het natuurlijk van het grootste belang dat je alle zaken goed op orde hebt. Voor ons lag de keuze voor ADP dan ook voor de hand"
 

Amstellanden houdt overzicht met P-NET »

‘Mijn klanten willen graag inzicht in hun financiële situatie. Ik begeleid ze daarin, coach ze om de zaken zelf efficiënt (online) te regelen. Bij steeds meer klanten gaat niet alleen de boekhouding via een portal online maar ook de loonadministratie. Dat loopt prima met ADP P-NET.‘